Kalender

Vandra i Tiveden

Den 29 maj 2020

29 – 31 maj

Möt olika sorters Natur, Vackra Vyer och Spännande Naturväsen när vi vandrar de två sista etapperna på Bergslagsleden. Vi sover under bar himmel, i vindskydd, tält eller hängmatta och du bär din egen packning och mat och vi delar och turas om att bära köket. Trumman följer också med på färden.  

Som guide finns jag med dig med mina erfarenheter av att vistas i naturen men vi kan också diskutera andlighet, naturväsen, sinnets spännande turer och kanske livets mening. Det är du som väljer vad du vill fylla denna vandring med. Kanske vill du vandra i tysthet, kanske vill du ha med dig en frågeställning att tänka på, kanske vill du bara vara och njuta av här och nu. Alla möjligheter finns. På denna vandring är även hundar välkomna.

Vi startar på fredag kväll den 29 maj kl 18 vid Gråmon i Tiveden och avslutar någon gång på söndag eftermiddag den 31 maj på Stenkällegården, 26 km senare.

Pris: 2100 kr

För anmälan och mer information ring: 0760 – 50 25 58 eller 

maila alvarsdotter@live.se 

Varmt välkommen önskar Ann-Marie Alvarsdotter 

Utbildad Coach, Hypnosterapeut, Vägledare i naturligt friluftsliv, Transhealer och Medium med lång erfarenhet av att vistas i naturen och att på olika sätt  arbeta med människor och grupper.