Välkommen till Älvarsdotter

Vill du finna en väg som innebär en balans mellan yttervärldens krav och dina egna behov och önskningar? Kanske en väg som ger dig den trygghet, glädje och självkänsla som du längtar efter.

Jag heter Ann-Marie Alvarsdotter och är utbildad Hypnoanalytiker, Certifierad Healer, Transmedium, Konstnär, Vägledare i naturligt friluftsliv och Borgerlig vigselförrättare.
Jag bygger även trummor och håller olika föreläsningar och kurser så titta gärna runt på min hemsida och se om du hittar något spännande som passar just dig!

Tips: Klicka på någon av knapparna i nederkanten för att läsa mer om varje ämne

PÅ GÅNG

Välkommen till mig i Västerås i min nya lokal! På fredagar är det möjligt att boka in dig för Hypnos, Tidigare – Liv, Coachande samtal, Totemdjur, Vägledning genom Trans eller Transhealing. Det är en fin lokal på Norra Källgatan, centralt och med sköna energier så hör av dig via 0760-50 25 58 eller alvarsdotter@live.se om du vill boka dig för en session.

Fullmåne är det den 16:e juli. Då ses vi i Svanå igen och och du får meditera till Trummans sköna rytmiska ljud och mysa vid elden efteråt.

Nu är Trumbyggarhelgens datum bestämt och det blir
den 14 – 15 september! Välkommen att anmäla dig.

Läs mer under fliken Kalender för alla evenemangen. 

Känn dig varmt välkommen!

 

”Sisters of Light” (Systrarna Alvarsdotter)

Jag och min syster Ulla jobbar ibland tillsammans och då under namnet ”Sisters of Light”
Gå gärna in på vår sida på Facebook och se om vi har något på gång just nu. Du behöver inte ha Facebook för att kunna se vår sida bara klicka på länken här så kommer du automatiskt dit.

Varmt välkommen

www.facebook.com/sistersoflight