Välkommen till Älvarsdotter

Vill du finna en väg som innebär en balans mellan yttervärldens krav och dina egna behov och önskningar? Kanske en väg som ger dig den trygghet, glädje och självkänsla som du längtar efter.

Jag heter Ann-Marie Alvarsdotter och är utbildad Hypnoanalytiker, Certifierad Healer, Transmedium, Konstnär, Vägledare i naturligt friluftsliv och Borgerlig vigselförrättare.
Jag bygger även trummor och håller olika föreläsningar och kurser så titta gärna runt på min hemsida och se om du hittar något spännande som passar just dig!

Tips: Klicka på någon av knapparna i nederkanten för att läsa mer om varje ämne

PÅ GÅNG

Välkommen till mig i Västerås i min lokal! Jag finns där på fredagar och det är möjligt att boka in dig för Hypnos, Tidigare – Liv, Coachande samtal, Totemdjur, Vägledning genom Trans eller Transhealing. Det är en fin lokal på Norra Källgatan 29, centralt och med sköna energier så hör av dig via 0760-50 25 58 eller alvarsdotter@live.se om du vill boka dig för en session.

Fullmåne den 13 oktober! Då ses vi i Svanå igen och och du får meditera till Trummans sköna rytmiska ljud och mysa vid elden efteråt.

Den 26 – 27 oktober är det Harmonimässan i Solna igen.
Du hittar mig i C-hallen rad 11B där du kan få Transhealing, Dina 3 Totemdjur, prova Trummor eller bara prata en stund. Jag håller också föreläsning på lördagen kl 14 om ”Naturen och dess väsen”.

Trumbyggarkursen är den 23 – 24 november, välkommen att anmäla dig.

Läs mer under fliken Kalender för alla evenemangen. 

Känn dig varmt välkommen!

 

”Sisters of Light” (Systrarna Alvarsdotter)

Jag och min syster Ulla jobbar ibland tillsammans och då under namnet ”Sisters of Light”
Gå gärna in på vår sida på Facebook och se om vi har något på gång just nu. Du behöver inte ha Facebook för att kunna se vår sida bara klicka på länken här så kommer du automatiskt dit.

Varmt välkommen

www.facebook.com/sistersoflight