Välkommen till Älvarsdotter

Vill du finna en väg som innebär en balans mellan yttervärldens krav och dina egna behov och önskningar? Kanske en väg som ger dig den trygghet, glädje och självkänsla som du längtar efter.

Jag heter Ann-Marie Alvarsdotter och är utbildad Hypnoanalytiker, Certifierad Healer, Transmedium, Konstnär, Vägledare i naturligt friluftsliv och Borgerlig vigselförrättare.
Jag bygger även trummor och håller olika föreläsningar och kurser så titta gärna runt på min hemsida och se om du hittar något spännande som passar just dig!

Tips: Klicka på någon av knapparna i nederkanten för att läsa mer om varje ämne

PÅ GÅNG

De härliga meditationerna där du kan möta de olika elementen börjar den 7 maj i Svanå och fortsätter sedan under 4 veckor, se datum under fliken Kalender.

Du missar väl inte vandringen i Tiveden? Fantastisk Natur och härliga Väsen möter oss på vägen mellan Gråmon och Stenkällegården
den 10 – 12 maj.

Fullmåne är det såklart i maj också! Den 17:e ses vi i Svanå och och du får meditera till Trummans sköna rytmiska ljud och mysa vid elden efteråt.

Den 18 – 19 maj är du välkommen till min monter på Hälsomässan vid vackra Wanbo Herrgård utanför Smedjebacken. Totemdjur och Trummor, Transhealing och Vägledning med hjälp av djuren kan du hitta hos mig. 

Vandring med Naturväsen den 13 juni vid Sågdammen i Skultuna. Kom och möt de härliga varelserna som vill kommunicera med oss.

Och i Enviken får du under 3 dagar möjlighet att både Yoga och komma närmare Naturen den 25 – 27 juni. En skön kurs där du bara fokuserar på dig själv och naturen.

Läs mer under fliken Kalender för alla evenemangen. 

Känn dig varmt välkommen!

 

”Sisters of Light” (Systrarna Alvarsdotter)

Jag och min syster Ulla jobbar ibland tillsammans och då under namnet ”Sisters of Light”
Gå gärna in på vår sida på Facebook och se om vi har något på gång just nu. Du behöver inte ha Facebook för att kunna se vår sida bara klicka på länken här så kommer du automatiskt dit.

Varmt välkommen

www.facebook.com/sistersoflight