Välkommen till Älvarsdotter

Vill du finna en väg som innebär en balans mellan yttervärldens krav och dina egna behov och önskningar? Kanske en väg som ger dig den trygghet, glädje och självkänsla som du längtar efter.

Jag heter Ann-Marie Alvarsdotter och är utbildad Hypnoanalytiker, Certifierad Healer, Transmedium, Konstnär, Vägledare i naturligt friluftsliv och Borgerlig vigselförrättare.
Jag bygger även trummor och håller olika föreläsningar och kurser så titta gärna runt på min hemsida och se om du hittar något spännande som passar just dig!

Tips: Klicka på någon av knapparna i nederkanten för att läsa mer om varje ämne

PÅ GÅNG

Nu är djurmeditationerna tillbaka. Möt Björnen den 14:mars och Vargen den 11:e april.

Fullmåne den 21:e mars inomhus i Lötbo, Skultuna med härliga energier och fina samtal och möten.

Den 30 – 31 mars är du välkommen att besöka mig på Sveriges största alternativmässa, Harmoniexpo i Solna. Jag kommer att sälja Trummor, hjälpa dig med dina Totemdjur och ge Transhealing i C-hallen rad 11b. Dessutom kommer jag att prata om Naturens väsen från Stora scenen både lördag och söndag  kl 15.30 och ha en djurmeditation där du får möta både Vargen och Örnen  på lördagen kl 13.30. Mycket att se fram emot med andra ord.

Vill du bygga din egen trumma är du varmt välkommen den 13 – 14 april

Läs mer under fliken Kalender för evenemangen. 

Känn dig varmt välkommen!

 

”Sisters of Light” (Systrarna Alvarsdotter)

Jag och min syster Ulla jobbar ibland tillsammans och då under namnet ”Sisters of Light”
Gå gärna in på vår sida på Facebook och se om vi har något på gång just nu. Du behöver inte ha Facebook för att kunna se vår sida bara klicka på länken här så kommer du automatiskt dit.

Varmt välkommen

www.facebook.com/sistersoflight