Välkommen till Älvarsdotter

Vill du finna en väg som innebär en balans mellan yttervärldens krav och dina egna behov och önskningar? Kanske en väg som ger dig den trygghet, glädje och självkänsla som du längtar efter.

Jag heter Ann-Marie Alvarsdotter och är utbildad Hypnoanalytiker, Certifierad Healer, Transmedium, Konstnär, Vägledare i naturligt friluftsliv och Borgerlig vigselförrättare.
Jag bygger även trummor och håller olika föreläsningar och kurser så titta gärna runt på min hemsida och se om du hittar något spännande som passar just dig!

Tips: Klicka på någon av knapparna i nederkanten för att läsa mer om varje ämne

 

PÅ GÅNG

Nu är det starka energier på gång, välkommen till Lötbo, Skultuna på Fullmånen den 28 mars kl 18.30. Eldens sprakande och trummans härliga rytm guidar dig och du får chans att släppa taget om det som inte längre bär frukt. Härliga energier utlovas och ta med  liggunderlag, varma kläder, och fika!

Kostnad 200 kr kontant eller swish 

Varmt välkommen!! <3

 

”Sisters of Light” (Systrarna Alvarsdotter)

Jag och min syster Ulla jobbar ibland tillsammans och då under namnet ”Sisters of Light”. Från den 24 april kommer vi att ha utställning i Norrtälje, mer information kommer.
Gå gärna in på vår sida på Facebook och se om vi har något på gång just nu. Du behöver inte ha Facebook för att kunna se vår sida bara klicka på länken här så kommer du automatiskt dit.

Varmt välkommen

www.facebook.com/sistersoflight