Behandlingar

Transhealing:

En healing direkt från andevärlden till ditt energisystem. Denna healing går oftast direkt dit där orsaken till problemen finns och inte bara till symtomen. Det kan vara på fysisk, mental, känslomässig eller andlig nivå. Den upplevs oftast som mycket skön och avslappnande men du kan känna dig omtumlad och lite annorlunda efteråt då det kan ske förändringar ända ner på cellnivå vid en behandling. Ofta går vi människor med obalanser under en längre tid, därför kan det behövas flera behandlingar för att komma till rätta med de obalanser du vill ha hjälp med.

Tid: 45 min

 

Vägledning genom trans

Ett tillfälle där du får prata direkt med någon från andevärlden. Du har möjlighet att få svar på olika frågeställningar du har eller är nyfiken på. Du kan också få hjälp med att hitta bra vägar för att fatta beslut som känns rätt för dig. Helt enkelt en vägledning från någon som har en större överblick över din vandring på jorden och som därigenom bättre kan guida dig dit din själ önskar.

Tid: 60  minuter

Vad är trans?

Trans är ett förändrat medvetandetillstånd och transmediumskap är ett samarbete mellan ett medium och ett annat medvetande. Det är en frivillig och kärleksfull relation, en djupare form av kommunikation där jag som medium tillåter ett annat medvetande att dela mitt energisystem och därigenom kan det förmedla sig direkt med omvärlden på den här fysiska nivån. I mitt fall antingen genom direkt tal eller genom healing till någon annan människa, djur eller plats och jag arbetar alltid i ljus och kärlek.

Samtal med coachning

Behöver du någon som lyssnar och hjälper dig se nya vägar. Det kan räcka ibland att bara få berätta för någon hur det känns för att själv hitta svaren och ibland behövs det någon att bolla olika idéer och tankar med. Jag är utbildad coach och har jobbat länge med vägledning och personlig utveckling på olika sätt. Välkommen att höra av dig med dina funderingar och problem.

Tid: 60 minuter

 

Lär känna dina Totemdjur

Detta är en väg som vi människor alltid har använt oss av, men som vi i vårt moderna samhälle tappat bort, när vi mer och mer avskärmat oss från naturen. Djuren finns med oss hela livet och hjälper oss inom olika aspekter av våra liv. De hjälper dig att hitta din inre balans och få en större förståelse för dina val i livet.

Jag plockar fram dina nio djur tillsammans med dig och berättar om varje djurs egenskaper och inom vilket område de hjälper dig.

Tid: 90 minuter