Naturen

Hos mig kan du få vägledning i ditt liv på några olika sätt. Ta dig gärna tid att läsa igenom de olika alternativen och hitta det som passar bäst för dig just nu.

 

Vägledning genom trans

Ett tillfälle där du får prata direkt med någon från andevärlden. Du har möjlighet att få svar på olika frågeställningar du har eller är nyfiken på. Du kan också få hjälp med att hitta bra vägar för att fatta beslut som känns rätt för dig. Helt enkelt en vägledning från någon som har en större överblick över din vandring på jorden och som därigenom bättre kan guida dig dit din själ önskar.

Tid: 60  minuter

Vad är trans?
Trans är ett förändrat medvetandetillstånd och transmediumskap är ett samarbete mellan ett medium och ett annat medvetande. En frivillig och kärleksfull relation, en djupare form av kommunikation där jag som medium tillåter ett annat medvetande att dela mitt energisystem och därigenom kan det förmedla sig direkt med omvärlden på den här fysiska nivån. I mitt fall antingen genom direkt tal eller genom healing till någon annan människa, djur eller plats och jag arbetar alltid i ljus och kärlek.

 

Lär känna dina Totemdjur

Detta är en väg som vi människor alltid har använt oss av, men som vi i vårt moderna samhälle tappat bort, när vi mer och mer avskärmat oss från naturen. Djuren finns med oss hela livet och hjälper oss inom olika aspekter av våra liv. De hjälper dig att hitta din inre balans och få en större förståelse för dina val i livet.

Jag plockar fram dina nio djur tillsammans med dig och berättar om varje djurs egenskaper och inom vilket område de hjälper dig.

Tid: 1,5 timme

 

Samtal med coachning

Behöver du någon som lyssnar och hjälper dig se nya vägar. Det kan räcka ibland att bara få berätta för någon hur det känns för att själv hitta svaren och ibland behövs det någon att bolla olika idéer och tankar med. Jag är utbildad coach och har jobbat länge med vägledning och personlig utveckling på olika sätt. Välkommen att höra av dig med dina funderingar och problem.

Tid: 60 minuter