Djur

Djuren är våra vänner och varje djur har egenskaper och tillgångar som vi kan ta till oss och lära oss av. Genom att vara uppmärksam på djur som dyker upp i vår vardag kan vi få hjälp att må bättre och hitta lösningar på problem och få idéer till hur vi kan utveckla oss själva.

Lär känna dina Totemdjur

Detta är en väg som vi människor alltid har använt oss av, men som vi i vårt moderna samhälle tappat bort, när vi mer och mer avskärmat oss från naturen. Djuren finns med oss hela livet och hjälper oss inom olika aspekter av våra liv. De hjälper dig att hitta din inre balans och få en större förståelse för dina val i livet.

Jag plockar fram dina nio djur tillsammans med dig och berättar om varje djurs egenskaper och inom vilket område de hjälper dig.

Tid: 1,5 timme

 

Meditationsserie: Möt de vilda djuren i meditation och inom dig själv

Här får du möta och lära känna 10 vilda djur och deras sätt att vara.
Vi pratar om de olika djurens egenskaper och vad de kan ha att berätta för oss, var och en där vi befinner oss just nu. Varje gång jobbar vi med ett nytt djur, börjar med meditation för att möta dagens djur och fortsätter sedan med olika övningar utifrån detta djurs egenskaper.

Tid: 2,5 timme
Pris: 320 kr/gång